pp

FILMSKI FESTIVAL HERCEG NOVI  - MONTENEGRO FILM FESTIVAL

JUK Herceg fest izvršni je producent Filmskog festivala Herceg Novi – Montenegro film festivala. Ideja o festivalu, koji danas ima status manifestacije od posebnog značaja za kulturu Crne Gore, rodila se 1987. godine kada je Prvi jugoslovenski festival filmske režije otvoren filmom Živka Nikolića ,,U ime naroda’’.

haps-logo

HAPS

April je mjesec koji je tradicionalno posvećen pozorištu. Hercegnovske aprilske pozorišne svečanosti, počele su teatarski festivalski život 1995. godine. Od osnivanja do danas, Festival je mijenjao koncept – od prvobitne smotre amaterskih pozorišta nekadašnje Jugoslavije, postao je u jednom trenutku prilika za pregled biranih regionalnih profesionalnih produkcija.

mimoza logo

PRAZNIK MIMOZE

Praznik mimoze je tradicionalna manifestacija u slavu cvijeća – cvijeta mimoze. Jedna od najznačajnijih turističko – propagandnih manifestacija na našim prostorima, koja se održava skoro pet decenija. Osnovali su je 1969. godine Turistički savez Boke Kotorske i Skupština opštine Herceg Novi.

logo-dani-muzike

DANI MUZIKE

Međunarodni festival klasične muzike Dani muzike održava se u julu mjesecu u Herceg Novom. Idejni tvorac Festivala je proslavljeni pijanista Boris Kraljević. Sve večeri Dana muzike se održavaju u dvorani Park koja je sjedište Herceg festa.

logoGAF

GUITAR ART SUMMER FEST

Guitar Art Summer Fest je međunarodni festival klasične gitare. U okviru Festivala organizuju se i muzičke radionice za djecu. Ovogodišnji Guitar Art Summer Fest održava se od 15. do 20. avgusta u Herceg Novom. Herceg fest pruža tehničku podršku Festivalu.

15 +

Festivala

50 +

Lokacija

1009 +

Uspjesnih Projekata

500 000 +

Sretnih Posjetilaca